Rama ndjen humbjen: “Do i them punë të mbarë atij që merr stafetën”

Gjatë prezantimit të platformës së re digjitale, përmes së cilës anëtarët e PS do të japin vlerësimin e tyre për kandidatët për deputet në zgjedhjet e ardhshme, kryeministri Edi Rama foli për votimin e Kodit Zgjedhor si dhe për deklaratat e bëra së fundmi nga presidenti Ilir Meta.

Ndërkohë, Rama është pyetur nëse në zgjedhjet e 2021 PS nuk do të arrijë të marrë votat e mjaftueshme, ekziston mundësia që partia e tij krijoj koalicion me PD.

Kryeminsitri është përgjigjur “Ditën që shqiptarët s’do më besojnë mua, unë do i përqafoj të gjithë me një mirënjohje që asnjëherë nuk i gjej fjalët, dhe do i them punë të mbarë atyre që do marrin stafetën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *